Jo - Li B&B: ongedwongen en relaxed

Jo-Li Bed and Breakfastjo-li bed- and breakfast map vind je in Diepenbeek, centraal gelegen tussen Hasselt, Genk (Bokrijk), Bilzen (Alden Biesen) en Tongeren. Hier word je ’s ochtends verwend met verse koffie en zelfgebakken brood. In de goed onderhouden tuin of op het overdekte terras kan je met een drankje een gezellige babbel slaan met een lid van het gastgezin. Je kunt ook rustig de krant doornemen of eindelijk ongestoord dat spannende boek lezen.

Deze familiale B&B, gelegen in het bronsgroene hart van Belgisch Limburg, is de ideale uitvalsbasis voor activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt. Denk hierbij aan wandelen, fietsen of andere activiteiten in het nabijgelegen Bokrijk of het Nationaal Park Hoge Kempen.

Knooppunt 100 van het fietsroutenetwerk ligt op nauwelijks 600 meter afstand van onze B&B. Met dit knooppuntensysteem kan je eenvoudig je persoonlijke fiets- of wandelroute samenstellen. De fietsroutes lopen veelal over afzonderlijke fietspaden of landelijke wegen. Voor de minder sportieve mensen: een culturele uitstap, een interessant museum of een stadsbezoek aan het nabijgelegen Hasselt of Genk. Ook Tongeren, Sint-Truiden en zelfs Maastricht zijn vlakbij. Jo - Li B&B: het ideale logement voor een relaxte, culturele of sportieve vakantie... of gewoon een weekendje weg.

Online booking


© 2024 Jo-Li B&B
Deze website gebruikt enkel functionele cookies. Deze worden verwijderd bij het verlaten van de website.
developed by webimpuls.be | Gebruiksvoorwaarden